Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Toimitamme yrityksesi viikkokimput ja merkkipäivämuistamiset. Suunnittelemme toimitilojen viherkasvistailaukset ja teemme viherkasvihuollot. Työhyvinvointiin tarjoamme kukkaisia workshoppeja.

Viherkasvistailaus

Suunnittelemme toimitilojen stailauksia ottaen huomioon yrityksesi ilmeen ja tyylin. Viherkasvit valitsemme kokemuksella valo- ja hoito-olosuhteiden mukaan. Käytämme laadukkaita ruukkuja, väri- ja kokomalleja löytyy runsaasti.

Viherkasvihuolto

Huolehdimme kasveistasi joko kuukausittaisella hoitosopimuksella tai teemme yleisen kuntotarkastuksen puoli- tai vuosittain. Kuukausihuollossa kastelemme, lannoitamme ja huolehdimme mahdollisesta kasvinsuojelusta. Vuosittaisessa kuntotarkastuksessa vaihdamme tarpeen vaatiessa kasvualustan sekä pyyhimme pölyt.

Viikkokukat

Toimitamme sovittuna päivänä sesongin mukaisen viikkokimpun, asetelman tai viherkasvin ilahduttamaan työntekijöitä sekä asiakkaita.

Merkkipäiväkukat

Kaunis kimppu tai asetelma on aina paikallaan muistettaessa työntekijää tai yhteistyökumppania. Huolehdimme kukkien toimituksesta merkkipäivinä. Vauvaonnittelut ja osanotot välität myös kauttamme jopa samana päivänä. 

Tilakoristelut

Juhliin ja yleisötilaisuuksiin teemme asetelmat ja kukkastailaukset. Voit myös vuokrata tilapäisiä viherkasvisomistuksia. Halutessanne otamme huomioon yrityksen värit tai juhlan teeman. Toteutamme isompiakin kokonaisuuksia; lavakoristeluita ja messuosastojen stailauksia.

Kukkavälitys ja kukkien kotiinkuljetuspalvelu

Kuljetamme kukkia arkisin Hämeenlinnan ja lähikuntien alueella.
Toimitamme kukat varmasti saman päivän aikana, jos tilaus 
on jätetty ennen kello 13.

Puhelintilauksessa maksu suoritetaan pankki- tai luottokortilla
sekä yrityksillä laskuttamalla. 

Kuljetushinta 15-60€ / lähetys matkan pituudesta riippuen.

Verkkokauppaamme pääset: https://kaisankukka.ekukka.fi

Kaisan Kukka on kuulunut yli 25 vuotta InterFlora -välitysketjuun: https://shop.interflora.fi/

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: (03) 675 6667
Sähköposti: kaisa@kaisankukka.fi

Aukioloajat

ma-pe klo 10-17
la klo 9-15

Osoite

Kirkkorinne 4,
13100 Hämeenlinna

Lähetä viesti